4x boho eyecatchers in jouw woonkamer! - Bali Lifestyle Store

4x boho eyecatchers in jouw woonkamer!

Durf grootste statements te maken! Je zult zien dat groot juist zorgt voor rust in je kamer.

 

#1 Lampen boven je eettafel

Een goed lichtplan doet wonderen! Denk bijvoorbeeld aan dimmers, zodat je het licht kan regelen voor elke setting. Je zult zien dat dit al een heel groot verschil gaat maken. Maar hiernaast kan je natuurlijk ook een tof statement maken door een aantal grote lampen boven je eettafel te hangen. Vaak wordt er gedacht dat het misschien te druk wordt, maar zie het echt als een eyecatcher in jouw kamer! En natuurlijk kunnen de handgemaakte bamboe lampenkappen in ons interieur niet ontbreken ;). Pssst... het leukste is zelfs om een aantal verschillende vormen met elkaar te combineren en bij elkaar op verschillende hoogtes te hangen!

#2 Wandkleed aan de muur

Écht een trend van nu is grote statements aan de muur. Hoe groter hoe beter! Dit zorgt namelijk voor rust. Dit kan op veel verschillende manieren, zoals een groot schilderij of een behang, maar onze persoonlijke favoriet is toch echt het wandkleed. Wat er zo leuk aan is, is dat het gemaakt is van stof en dat het makkelijk te verplaatsen is door je kamer. Daarom hebben wij onze eigen lijn wandkleden gelanceerd met unieke prints die ons doen denken aan Bali. Welke print is jouw favoriet???

 

#3 Groen groener groenst!
Inmiddels echt niet meer weg te denken in het interieur zijn... je raadt het al.. planten! Ook hier geldt, hoe groter hoe beter! Én durf te combineren. Plaats bijvoorbeeld in1 grote kamerplant in je kamer en zorg er tegelijkertijd voor dat er ook groen terugkomt in de rest van de ruimte, om zo één geheel te creëren. Vergeet hier natuurlijk niet de pot, want deze is nét zo belangrijk als de keuze welke plant past in jouw interieur. Als je houdt van een boho bali interieur kies dan altijd voor een mooie natuurlijk mand, die wegblend in jouw ruimte.

 

#4 Muur schijven

Je ziet ze steeds vaker terugkomen, de muurschijven. In vele vormen en maten! Het toffe aan deze schijven is dat je oneindig veel combinaties kan maken van kleuren, grootte en hoeveelheid schijven. Durf hier ook echt los te gaan. Vaak is het mooier om écht een groot gebaar te maken en ze een prominente plek te geven in je kamer, dan ze ergens in een hoekje te plaatsen.

 

Interieur

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs