#6 Tips voor een feestelijke eettafel!
De feestdagen staan weer voor de deur. YEAY! Alleen helaas misschien weer iets minder uitgebreid vanwege Corona dan normaal. Maar dit maakt de feestdagen niet minder leuk. Je kan er namelijk voor kiezen om alsnog heerlijk uit te pakken! 

#1 Feestelijk servies

Een mooie servies set is iets wat het geld zeker waard is. Je gebruikt het iedere dag en als je ervoor kiest om je tafel helemaal te dekken, dan krijgt je tafel direct een WOW effect. 

#2 Placemats

Het woord placemat klinkt verschrikkelijk en doet je waarschijnlijk denken aan die plastic fel gekleurde placemats, die je servies geen eer aan doet. Maar het tegendeel is inmiddels waar. Er zijn zo veel mooie placemats beschikbaar van natuurlijke materialen. Zoals bijvoorbeeld onze met de hand gevlochten rotan placemats met schelpen eraan. Speciaal voor feestelijke gelegenheden! 

#3 Gekleurd bestek 

Gekleurd bestek is waarschijnlijk niet iets wat je elke dag gebruikt, maar wel heel tof. Wat dacht je van goud of koper? Of misschien ga je juist voor stoer en kies je voor zwart bestek? Alles is mogelijk tegenwoordig! Het maakt je mooi gedekte tafel extra feestelijk. 

#4 Kaarsen

Een gedekte tafel zonder kaarsen is wat ons betreft niet compleet. Het leukste vinden wij spelen met verschillende soorten en hoogtes. Kies bijvoorbeeld voor kandelaars met lange kaarsen in verschillende hoogtes en combineer dit met simpele waxinelichtjes. Je zal zien dat je tafel meteen tot leven komt. 

#5 Versiering

Vergeet je tafel niet te versieren tijdens de feestdagen. Dit kan je doen door gewoon mooie bosjes bloemen neer te zetten (zorg er wel voor dat ze klein zijn, want je wil niet door de bloemen heen moeten kijken om de overkant van de tafel te zien). Maar je kan ook uitpakken. Wat dacht je van kersttakken op tafel? Kerstballen? Confetti? Je kan het zo gek niet bedenken.

#6 Verras je gasten! 

Hoe leuk is het om je gasten te verrassen. Dit kan je doen door het plaatsen van mooie naambordjes. Of wat dacht je ervan om het menu van die avond mooi uit te printen en op de borden te leggen. Of geef er een persoonlijke touch aan door voor elke gast een klein cadeautje neer te leggen. Zo zijn alle elementen aanwezig voor een heerlijke onvergetelijke avond!!! 

P.S. Wij worden heel blij van foto's van mooie eettafels. Deel ze vooral via onze socials door ons te taggen. 

MEER...

Benieuwd naar onze gehele assortiment? Neem dan een kijkje in de shop bij alle producten en laat je inspireren. 

Love it? Share it op onze insta @bali_lifestyle_store

 

 

Interieur

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs