6x Boho trends van dit moment - Bali Lifestyle Store

6x Boho trends van dit moment

Ook verliefd op de bohemian stijl? Ontdek de laatste trends!

Bohemian is een stijl die Bali ademt! Maar wat zijn de laatste trends van dit moment?

 

#1 Muur Schijven

Je hebt ze vast al wel ergens gespot... De muur schijven zijn niet meer weg te denken uit het bohemian interieur. Je ziet ze daarom ook terug in bijna elke villa op Bali. Het leuke aan deze muur schijven is dat ze eigenlijk in elke kamer passen en een statement maken.

#2 Macramé is back!

Macramé is helemaal terug van weggeweest! Je ziet ze in alle soorten en maten. Met kralen, schelpen óf zelfs als dromenvangers.

 

#3 Zeegras hangers

Klinkt eigenlijk gek he.. zeegras? Toch is het niet meer weg te denken uit een bohemian interieur en een échte must have! Dit komt door de natuurlijke kleur en basis, waardoor het vrijwel bij elke hoek en kleur in de kamer past.

 

#4 Manden voor elk stukje groen

Dé trend van nu is een huis vol groen! Zorg wel dat je planten in een mooi gevlochten mand staan, om zo de bohemian stijl door te trekken en een eenheid te creëren in jouw kamer. Heb je geen groene vingers? Geen paniek! Er zijn tegenwoordig veel apps die je kunnen helpen bij het verzorgen van al je planten.

 

#5 Jute vloerkleden

Jute is geen must, maar als je vloerkleed maar natuurlijk oogt. Het moet zorgen voor een rustige basis en ondergrond om de rest van je kamer in af te stijlen. En eerlijk is eerlijk.. Een zithoek zonder kleed voelt gewoon niet af.

 

#6 Zorg voor een natuurlijke basis

Het is heel tof om te spelen met je interieur en grote statements te maken, maar zorg ervoor dat je basis bij een bohemian interieur rustig is en bestaat uit natuurlijke materialen en kleuren. Zo komen de items hierboven veel beter tot zijn recht!

Interieur

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs