*NIEUW* GROWING CONCEPTS

Bring life home! Dat is waar Growing Concepts voor staat. Breng leven in huis, want in je huis mag geleefd worden. Omring jezelf hierbij met al het moois uit de natuur zoals planten en natuurlijke producten. Deze producten zijn niet alleen mooi en decoratief maar creëren ook rust en eenheid in je interieur.

Rust & Eenheid

De mooie wandtegels, biodomes en muurschilderijen van Growing Concepts stralen rust en eenheid uit. Het is een ultieme aanwinst voor ieder interieur! De ecosystemen zijn niet alleen heel leuk om in elkaar te zetten (DIY). Hiernaast is het ook super rustgevend om naar te kijken en te zien leven. Plus, het zorgt voor mooi groen in jouw interieur. Ook als je geen groene vingers hebt ;). 

De visie

Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Bij het selecteren van de materialen is dit iets waar we veel aandacht aan besteden en kiezen dan ook zo veel mogelijk voor natuurlijke en duurzame materialen in onze producten. Zo maken we veelal gebruik van gerecycled glas en duurzaam hout uit Frankrijk.

Verder vinden we het belangrijk om zo veel mogelijk dicht bij huis te produceren. Zo hoeven onze producten niet de hele wereld over wat weer beter is voor onze co2 voetdruk en ook zo weer beter voor het milieu. Hierdoor kiezen we ervoor om al het glaswerk wat we gebruiken uit Europa te halen. Voor de planten werken we samen met de beste kwekers uit Nederland en Denemarken met een MPS-certificatie. Dit is een keurmerk op het gebied van duurzaamheid.  

Shop

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Neem dan heel snel een kijkje in de shop en verwen jezelf (of iemand waar je gek op bent) met een eigen ecosysteem

 

Interieur

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs