NIEUWE TREND: Dark Bohemian Interieur

Als je aan een Boho Interieur denkt, dan denk je vast aan veel natuurlijke materialen en lichte kleuren. Dat klopt! Maar er is een nieuwe trend op komst: Dark Boho. Benieuwd wat dat is? Check dan snel onze voorbeelden en lees onderstaande blog. 

Klassiek Bohemian 

Een Dark Bohemian Interieur is eigenlijk alles wat je van een Boho Interieur verwacht, alleen in plaats van te kiezen voor lichte kleuren, kies je voor donkere klassieke kleuren. Zoals zwart of donker blauw. Dit geeft een gaaf contrast en maakt hiermee jouw interieur gedurfd en uniek. Eigenlijk kan het ziek als een combinatie tussen een klassiek en een bohemian interieur. En, ben je al fan? Wij wel! 

Gedurfd en uniek 

Als je deze stijl goed neerzet, zul je zien dat jouw producten van natuurlijke materialen extra tot zijn recht komt. Dit komt omdat ze van je muur afspatten. Gave muurschijven, spiegels of lampen krijgen extra veel nadruk, omdat de donkere kleur op de muur er automatisch voor zorgt dat jouw ogen naar deze natuurlijke materialen toe worden getrokken. Een voorbeeld zie je hieronder van een gave rotan spiegel. Gaaf toch? 
Interieur

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs