BLOG: #4 TIPS VOOR SFEERVOL LICHT - Bali Lifestyle Store

Verlichting in een ruimte is één van de meest onderschatte sfeermakers. Daarom worden onze lampen extra in het zonnetje gezet in deze blog. 

#1: MAAK EEN LICHTPLAN

Ga eens ‘s avonds in je kamer zitten en kijk eens om je heen. Dan zie je vast wel een donkere hoek in je kamer. Klopt dit? Dan zijn dat precies de plekjes voor een mooie sfeerlamp. Door elke hoek van je kamer te verlichten benut je de ruimte optimaal en je zal zien dat je kamer hierdoor groter zal ogen.

#2: GEBRUIK DIMMERS

Dimmers plaatsen is eigenlijk een kleine moeite en zorgt direct dat je licht hebt voor elke setting. Van fel licht voor bij het stofzuigen tot dimlicht voor bij een romantisch dinertje. Met één draai aan de knop verander je meteen de setting in je hele kamer. Klinkt goed toch?

#3: LAGE WATTAGE

Als je gebruikt maakt van sfeer lampen, zoals wand lampen of licht bollen, zorg dan dat je kiest voor een lage wattage. Dit zorgt voor mooi warm licht, want je wil niet in een té felle licht bol kijken.

#4: BUITENVERLICHTING

Vinden jullie het ook niet heel ongezellig als je ‘s avondje je achtertuin inkijkt en het enige wat je ziet een zwart raam is? Maak je tuin onderdeel van je interieur, ook als het donker wordt. Een lichtslinger en/of een paar lantaarns zijn hiervoor de perfecte oplossing. Je huis wordt opeens een stuk groter en het nodigt ook uit om eens gezellig ‘s avonds buiten te gaan zitten met bijvoorbeeld een lekker knisperend vuurtje erbij.

Benieuwd naar onze gehele assortiment? Neem dan een kijkje in de shop bij alle producten en laat je inspireren. 

Love it? Share it op onze insta @bali_lifestyle_store

Interieur

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs