Stap binnen in de magische wereld van Bali Lifestyle, het trotse thuis van het geliefde merk Hippie Monkey! Onze gepassioneerde stylisten en vakmensen zijn elke dag bezig met het samenstellen van een mooi collectie meubels, woonaccessoires en wanddecoraties volgens de laatste trends.

Van unieke wandkleden tot handgemaakte teak stoelen: bij Bali Lifestyle vind je een schat aan bohemian chique producten. Onze collectie omarmt de essentie van 'bohemian', waar avontuur, vrijheid en creativiteit samenkomen. Wij geloven in het tot leven brengen van de Bali-sfeer door onze zorgvuldig geselecteerde en samengestelde producten van Hippie Monkey. De passie voor het eiland en haar levendige cultuur straalt door in elk item dat wij aanbieden.

Transformeer jouw huis in een oase van rust en schoonheid doordrenkt met de magie van Bali. Ontdek onze uitgebreide collectie in de webwinkel en laat verrassen door de designs!

Hippie Monkey bij Bali Lifestyle

Meer weten over Hippie Monkey? 

Hippie Monkey belichaamt een combinatie van passie voor interieur met Indonesisch erfgoed. Ons doel? Het delen van  onze eilandenschatten met mensen over de hele wereld en impact maken met elk product dat we produceren.

Het toegewijde team vervaardigt, selecteert en verzendt de exclusieve collectie van Hippie Monkey. Helemaal van Bali naar Nederland. Van Balinese ambachtslieden die liefde in elk creatie gieten tot ons gepassioneerde team in Nederland, onze gedeelde toewijding zorgt ervoor dat elk product het waard is om te schitteren.

Op zoek naar bohemian chic interieurs geworteld in de Indonesische cultuur? Hippie Monkey bezorgt je een stukje paradijs. 

Maak het verschil

Als wij onze spullen maken, gaat het niet alleen om het maken van goede producten. Het gaat erom levens beter te maken en onze planeet te beschermen. Bij elke bestelling helpt Hippie Monkey de Indonesische economie. Families die deze spullen maken, doen dat met liefde en vakmanschap, waardoor elk product uniek is. Daarom vinden wij elk product belangrijk en zorgen wij dat ze eerlijk geprijsd zijn.

Maar onze impact gaat verder dan alleen de economie. Lokale families zijn heel belangrijk voor ons werk. Door eerlijke prijzen te bieden, helpen we hen om stabiel te leven, niet alleen voor henzelf maar ook vaak voor hun hele familie. Zo worden hiermee vaak de opa's en oma's ondersteund en kunnen bijvoorbeeld ook hun kinderen naar school. Iets wat niet zo vanzelfsprekend is als hier in Nederland. Jouw aankoop en steun helpt deze gemeenschappen vooruit.

Hiernaast is Hippie Monkey bezig met het beschermen van onze planeet. Daarom wordt er gebruik gemaakt van Certified Indonesian Legal Wood. Deze certificering garandeert dat het hout in de producten duurzaam en legaal is verkregen. Door hout van gecertificeerde bronnen te gebruiken, helpen we ontbossing en illegale houtkap te voorkomen, waardoor de tropische bossen worden beschermd.

Het kiezen voor producten van Hippie Monkey is een bewuste keuze. Elke aankoop is een stap naar duurzaam leven en het behouden van de natuurlijke schoonheid van onze planeet voor de toekomst.