Ben je niet tevreden met je aankoop? Stuur het dan gerust terug. Natuurlijk vinden wij het wel jammer en hopen wij je met een ander woonitem wel blij te kunnen maken! Elke dag komen er weer nieuwe items online, dus neem daarvoor snel een kijkje in onze shop

Hieronder vindt je alles wat je moet weten over het retourneren van je product. Heb je toch nog een vraag? Stuur ons dan een mailtje via onze contactpagina en wij helpen je graag op weg!  Pakket retour sturen Bali Lifestyle

Hoe stuur je je pakket retour? 

  1. Stuur een mail naar onze klantenservice via info@balilifestyle.nl. Vermeld daarin jouw ordernummer, het artikel dat je terug wil sturen en de reden van retournering.
  2. Je ontvangt binnen 1-3 werkdagen reactie van onze klantenservice, met daarin de vervolgstappen. 
  3. Print het retourlabel uit en plak deze op de doos. Zorg dat jouw product en de verpakking zich in de originele staat bevinden. 
  4. Breng je pakket naar een pick-up point van de vervoerder die aangegeven is op het verzendlabel. 
  5. Wanneer wij het pakket onbeschadigd en in goede orde hebben ontvangen, zullen wij jouw aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekening! 

Bali Lifestyle

Alles over retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen € 5,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder, want dit kan verschillen per grootte en type product en verpakking.

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor jouw rekening zijn. Als producten gebruikt of beschadigd of niet compleet zijn, we de retour niet aannemen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Bali Lifestyle store retouren

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@balilifestyle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.