Dé Baby- & Kinderkamer trends van 2023 - Bali Lifestyle Store

Het inrichten van jouw babykamer of kinderkamer is natuurlijk echt een feestje om te doen. Wat zijn de trends die je in 2023 terug gaat zien? 

#1 Rotan

Rotan is niet meer weg te denken uit de kinderkamers. Dit komt door de natuurlijke kleur en het mooie materiaal. Het zorgt er voor dat jouw kamer zonder ook maar iets te doen meteen al sfeervol wordt. Van rotan bedjes tot rotan spiegels en dierenhoofdjes. Mix en match het lekker met elkaar en voor je het weet wordt het een samenhangend geheel. 

#2 Diertjes 

Waar vorig jaar nog hele jungle kamers verschenen, zal het in 2023 een stukje rustiger zijn, maar nog steeds zijn diertjes niet weg te denken. Zoals dierenhoofdjes aan de muur of mooie knuffels. Of wat dacht je van een mooi schilderij met diertjes erop? Naast dat het heel schattig is, is het meteen educatief. Je kan op een speelse manier met je kind over alle diertjes in zijn of haar kamertje praten. 

#3 Educatief

Een andere trend is dat er steeds meer rekening wordt gehouden met het educatieve gedeelte. Je baby en kind vind het natuurlijk heerlijk om te spelen in zijn of haar kamer, maar je kan het ook zo inrichten dat het speelgoed gelijk educatief is. Denk bijvoorbeeld aan ons alfabet wandkleed. Zo kan je in verschillende hoekjes van de kamer een speelhoek creëren.  

#4 Rustige kleuren 

In 2023 ga je vooral rustige kleuren terugzien in de babykamer en kinderkamer. Het wordt een verlengstuk van je interieur, maar dan wel een schattig verlengstuk natuurlijk! Neutrale kleuren zoals zand, licht grijs en licht groen ga je veel zien. Andere kleuren kunnen uiteraard ook, maar als het maar niet te sprekend is. De aankleding zit hem vooral in het gebruik van natuurlijke materialen zoals rotan en speeltjes van hout. 

De trends van 2023 sluiten helemaal aan bij onze stijl, dus dat vinden wij natuurlijk mega leuk! Ga lekker rondneuzen in onze shop. Wij hebben ook een speciale collectie gemaakt die helemaal in het teken staat van jouw boho kinderkamer. Heb je al een kijkje genomen? Zo niet... Klik dan snel op deze link

Wil je jouw huis omtoveren tot een waar boho paradijs? Neem dan een kijkje in de shop bij alle producten en laat je inspireren. 

Love it? Share it op onze insta @bali_lifestyle_store

Interieur

Leave a comment

All comments are moderated before being published

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs