5x Tips voor jouw Balinese Droom Tuin - Bali Lifestyle Store

Bali ademt tropische sferen. Een oase van natuurlijke rust in combinatie met spirituele sferen. Als wij denken aan Bali, dan denken wij gelijk aan Bohemian. Een boho tuin geïnspireerd door Bali geeft jouw huis een ultiem vakantie gevoel. Creëer met deze 5 tips je eigen paradijs en zorg ervoor dat je met elke zonnestraal die schijnt, net zoveel kan genieten als wanneer je op vakantie bent. 

#1 Zorg voor een mooie tuinset. 

Een tuinset van natuurlijke materialen mag niet ontbreken in jouw tuin. Denk aan hout, rotan, zeegras, raffia en katoen. Het kan je tuin zoveel meer sfeer geven. 

#2 Een Bali Parasol 

Feeling hot hot hot... Een parasol is niet alleen praktisch, maar kan ook heel mooi zijn. Wat dacht je van een mooie Balinese parasol? Ze worden met de hand gemaakt en dat zie je. Elke parasol is uniek en heeft mooie handgemaakte details. Ze geven hierdoor heel veel sfeer aan jouw zithoek en is de kers op de taart als het gaat om vakantiegevoel. 

#3 Wat dacht je van een ligbed? 

Wil je echt op vakantie in je eigen achtertuin? Zorg dan dat je lekker kan liggen als het zonnetje schijnt. Wat dacht je van een daybed waar je heerlijk de hele middag op kan loungen? Nu alleen nog een buiten douche erbij en genieten maar! 

#4 Verlicht je tuin 

Verlichting wordt vaak vergeten, maar kan zoveel verschil maken. Wij zien het helemaal voor ons. Een heerlijke zomer avond, waarbij het nog lekker warm buiten is. De deuren naar je tuin open en de lichtjes aan. Denk bijvoorbeeld aan een lichtslinger, windlichten met kaarsen erin of misschien wel een heerlijk vuurtje erbij. Zo kan je niet alleen van je tuin genieten als de zon schijnt, maar kan je 's avonds sfeervol naar de sterren kijken. 

#5 Vergeet je planten niet 

Een Balinese droomtuin is niet compleet zonder veel groen. Het mag ook lekker wild en veel, zodat de tropische sfeer goed overkomt. Denk bijvoorbeeld aan veel mooie bamboe planten. En speel met verschillende hoogtes. Door planten op de juiste plekken te plaatsen in je achtertuin creëer je verschillende leuke en knusse hoekjes. Bij een boho achtertuin hoort een intiem gevoel en je kan planten heel goed gebruiken om dit te creëren. 

TIP: Maak van te voren een plattegrond van je tuin en teken uit hoe je wil dat het gaat worden. Doe dit een paar keer tot je helemaal tevreden bent. Je zal zien dat je tot verrassende ideeën komt!

Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Deel dit via onze instagram @bali_lifestyle_store en wie weet delen wij het weer via onze stories! 

Interieur

Leave a comment

All comments are moderated before being published

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs