Binnenkijken bij @sammyrose.interior | Bali Lifestyle

Wil je binnenkijken bij de mooie kluswoning van Samantha? Dat kan! Super gaaf om te zien hoe ze deze kluswoning heeft omgetoverd tot droomhuis en daarbij verschillende stijlen heeft gecombineerd. Wij zijn fan van het gebruik van natuurlijke kleuren in combinatie natuurlijke materialen, dit zorgt voor een heerlijk droomhuis, helemaal volgens de laatste stijltrends!

Binnenkijken bij @sammyrose.interior | Bali Lifestyle muurmanden

Product: All Natural Muurschijven - Set van 3 

Het gezicht achter @sammyrose.interior

Misschien denk je wel, een bekend gezicht? Samantha heeft vorig jaar meegedaan aan het programma interieurtalent gezocht van VTwonen. Ze heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten, want ze heeft gewoon een hele kluswoning volledig verbouwd tot een waar paleisje! Haar gebruik van natuurlijke kleuren en materialen is helemaal volgens de laatste interieurtrends, hierdoor kan je veel inspiratie halen uit haar manier van stylen. Het aller leukste vinden wij dat ze een kunstenares is in het blenden van verschillende stijlen tot één geheel. 

Hi, 

Onder de naam Sammyrose.interior wil ik jullie inspireren met mijn Mediterrane sferen en hoe ik het ook wel kan noemen Hotel Chique meets Bohemian style. 

Mijn vriend en ik hebben dit jaar een kluswoning gekocht en wonen er nu sinds kort in. Hier kon ik natuurlijk helemaal losgaan in styling en ben ik zeker nog niet klaar. De mediterrane sfeer heb ik gecreëerd door natuurlijke vormen in ons huis te verwerken. Dit kan je zien aan de nisjes die overal te vinden zijn en onze boog midden in de woonkamer. Mijn vriend vindt Hotel Chique een hele mooie stijl en ik wilde onze stijlen graag combineren zodat het echt ons huis wordt. Voor mijn gevoel is dit aardig gelukt en is het een combinatie van strak en speels. 

Binnenkijken bij @sammyrose.interior | Bali Lifestyle

Product: Inspiration Muurschijven - Set van 3 - Bali Lifestyle 

Muurmanden zijn onmisbaar in een Bohemian Interieur 

Wil je een leuke boho sfeer neerzetten in jouw interieur, maar weet je niet goed hoe? Hier een aantal tips op een rij. Start met een rustige basis. Gebruik natuurlijke kleuren op de muren en een lichte kleur vloer. Dat is de basis waarop je lekker los kan gaan. Bohemian betekent namelijk vooral het stylen met items van natuurlijke materialen, zoals bamboe, zeegras, rotan, hout en riet. Wanddecoratie mag hier dan ook niet bij ontbreken. Het leukste aan de boho stijl vinden wij dat je het eigenlijk zo gek kan maken als je zelf wilt. Je kan kiezen voor een set van 3 muurmanden, maar 10 verschillende soorten manden aan je muur kan ook. Hierdoor kan je écht je eigen stempel drukken op je interieur en een uniek droomhuis creëren. 

Met de manden aan de muur van Bali.Lifestyle is er een warme en fijne vakantiesfeer waar ik heel blij van word. Ik hoop jullie hiermee te inspireren en mee te nemen in de mediterrane sferen.

Binnenkijken bij @sammyrose.interior | Bali Lifestyle

Product: Muurmanden Canggu - Set van 3 - Bali Lifestyle

Sfeer creëer je door te letten op details 

Een gezellige wasbak of een mooie waskamer? "Is dat überhaupt mogelijk?" Hoor ik je misschien denken? Juist door aandacht te besteden aan de kleinste details zorg je dat de sfeer in je huis wordt doorgetrokken in je gehele interieur. Van de woonkamer tot je wc. Vaak worden de plekken zoals de wc of het washok in het interieur vergeten, maar het is juist leuk om die net zo mooi te stylen als de rest van je huis! Wie wil er nou niet gelukkig worden als je jouw washok binnenloopt? Kies bijvoorbeeld voor in je wc voor een mooie waskom met spiegel en stijl deze af met een gave pot handzeep. Óf kies in je waskamer voor het gebruik van mooie rotan wasmanden om je was in op te bergen en een mooie kast om je handdoeken netjes in op te rollen. Zo krijg je in je eigen huis dat Hotel Chique gevoel. Wie wil er nou niet het ultieme vakantiegevoel krijgen in je eigen huis? 

Binnenkijken bij @sammyrose.interior | Bali Lifestyle Handzeep

Product: Bali Lifestyle - 100% Vegan Handzeep - 250 ml 

Benieuwd hoe jij jouw huis ook deze sfeer kan geven? Neem dan een kijkje in de shop bij alle producten en laat je inspireren. 

Love it? Share it op onze insta @bali_lifestyle_store of kijk op het account van @sammyrose.interior voor meer inspiratie! 

Interieur

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs

11% korting!
Merk naam

Product titel

€77,00 €87,00
Nog maar 1 beschikbaar!
11% korting!
Merk naam

Product titel

€77,00 €87,00
Nog maar 1 beschikbaar!