*Corona Update* | Reizen naar Bali - Bali Lifestyle Store

Elke week krijgen wij wel de vraag "Weten jullie meer over wanneer het weer mogelijk wordt om naar Bali te gaan?". En wij snappen die vraag heel goed! Zelf kunnen wij ook niet wachten tot het weer normaal wordt om de wereld over te reizen en mooie plekken te bezoeken! In deze blog houden wij jullie op de hoogte van de laatste status, maar kijk voor actuele informatie ook altijd op de website van de rijksoverheid. 

Reizen naar Bali, kan dat? 

Het antwoord op deze vraag is helaas, "Nee :(". Op dit moment hebben de lokale autoriteiten van Indonesië nog steeds de grenzen gesloten voor alle reizigers. Er zijn wel een paar uitzonderingen, maar dat is bijvoorbeeld alleen voor mensen met een Visa of een verblijfsvergunning. 

Gelukkig horen wij geluiden uit Bali dat het wel de goede kant op gaat. Het eiland doet er alles aan om toerisme snel weer mogelijk te maken. De vaccinatiegraad is  maar liefst 97% en het aantal infecties erg laag. Eigenlijk is het alleen wachten tot de overheid weer groen licht gaat geven op internationale reizen.

Tromgeroffel...

Tromgeroffel.... Er gaan geruchten dat in November de grenzen van Bali weer open gaan!! Als hier meer informatie over bekend is, dan laten wij dat uiteraard weten. #fingerscrossed

Bali

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs

11% korting!
Merk naam

Product titel

€77,00 €87,00
Nog maar 1 beschikbaar!
11% korting!
Merk naam

Product titel

€77,00 €87,00
Nog maar 1 beschikbaar!