* NIEUW * Wandkleden nu ook met zwarte roede! - Bali Lifestyle Store

YES! Na veel vraag zijn de wandkleden uit de collectie van Bali Lifestyle nu ook verkrijgbaar met zwarte roede en ophangsysteem. Eerder waren ze alleen verkrijgbaar met houten stokken inclusief touw. Uiteraard is dat ook nog een optie, alleen is er nu gewoon een extra optie bij. Extra veel keuze dus! 

De wandkleden zijn heel erg populair, omdat het een leuke, unieke en makkelijke manier is om je muur een make over te geven. Ze zijn ook nog eens in vrijwel elk gewenst formaat verkrijgbaar. 

Neem snel een kijkje en shop de laatste jungle wandkleden

Wandkleed kopen? Shop ze bij Bali Lifestyle! Ben jij opzoek naar een mooie eyecatcher in jouw interieur? Heb je dan al eens gedacht aan een tof wandkleed? Onze collectie wandkleden zijn met liefde gemaakt en van 100% hoogwaardig katoen. De wandkleden zijn in meerdere woonstijlen verkrijgbaar, bijvoorbeeld in de woonstijlen jungle, Bohemian, stil leven en modern. Daarnaast kan je de wandkleden bestellen in verschillende formaten, van klein tot heel groot. Zo is er voor elke hoek in jouw huis wel een passend wandkleed!

Wat leuk is aan een wandkleed, is dat je er écht een statement mee kan maken in jouw interieur. Je hangt ze makkelijk op aan je muur en kan ze makkelijk verplaatsen. Daarom is het onze persoonlijke favoriet in de categorie wanddecoratie. Nieuwsgierig geworden? en wil je een wandkleed kopen, maar weet je nog niet welke print of welke maat? Neem dan snel een kijkje onder het kopje wandkleden of wanddecoratie en laat je inspireren! 

Benieuwd naar onze gehele assortiment? Neem dan een kijkje in de shop bij alle producten en laat je inspireren. 

Love it? Share it op onze insta @bali_lifestyle_store

Interieur

Laat een reactie achter!

Alle reacties worden gescreend op aanstootgevende inhoud voordat ze gepubliceerd worden.

BLOG

Benieuwd naar de laatste trends voor jouw boho interieur? Of plan je een reis naar Bali? Laat je inspireren in onze blogs!

Producten uit de blogs